Pergola terrasoverkapping 2

Na meer dan 30 jaar ervaring binnen de professionele terrasoverkappingen voor horecaterassen brengt Alfa de voordelen van het vouwlamellendak nu ook op de particuliere markt. Een terrasoverkapping maakt van je terras een volwaardige leefruimte, niet alleen beschut van de zon maar ook van regen en wind, buitenleven op zijn best. De Alfa Sunpro is de nieuwe terrasoverkapping en  biedt een oplossing voor nagenoeg alle weeromstandigheden met een strak tijdloos en vooral compact ontwerp. Het vouwdak is voorzien van horizontale liggers en regenafvoer, waardoor dit systeem zowel wind als intense regenbuien de baas kan. De zij-en voorkanten kunnen dichtgewerkt worden aan de hand van oprolbare screens. Op deze manier kan dit systeem, in tegenstelling tot een veranda, volledig worden geopend en gesloten al naargelang de weersomstandigheden van dat moment. Outdoorliving als het kan, indoorliving als het moet.

 • Terrasoverkappingen voor professioneel en privaat gebruik
 • Meer dan 30 jaar ervaring op de HORECA markt, ook XL projecten
 • Dichtwerking zijkanten voor een volledig afgesloten extra ruimte
 • Geperforeerde doeken met waterdichte coating voor een blijvend terrasgevoel
  Bezoek de terrasoverkapping van van Ellis Gourmet te Knokke hier.

Uniek aan de Sunpro is dat LED verlichting kan worden voorzien in de horizontale liggers, en dit zonder zichtbare bekabeling. Naast verlichting kan dit systeem ook voorzien worden van infraroodverwarming, zo blijft het ook na zonsondergang aangenaam warm op uw terras.

Ontdek hier onze aluminium lamellendaken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aarzel niet ons te contacteren.

Sunpro


 


Types Terrasoverkappingen

 SUNPRO

Alfa SunproDe Sunpro is onze standaard terrasoverkapping en biedt tal van voordelen. Het PVC doek zorgt ervoor dat deze overkapping, in combinatie met de geïntegreerde regengoot, perfect bruikbaar is bij regenweer. Deze pergola is gedurende het hele jaar bruikbaar met de optionele geïntegreerde verlichting & verwarming. Optioneel kan dit systeem  vooraan met 3 aluminium lamellen worden uitgerust voor de laagstaande zon en een extra trendy uitstraling.

2 palen tot 6 m breedte  I   Maximaal 20m breedte & 10 m uitval  I   Assemblage in België

SUNPRO flow

Alfa Sunpro flowBij de Sunpro Flow gebeurt de afwatering zijdelings in plaats van voorwaarts. Het PVC doek zorgt ook hier dat deze overkapping, in combinatie met de geïntegreerde regengoot, perfect bruikbaar is bij regenweer. Deze overkapping is gedurende het hele jaar bruikbaar met de optionele geïntegreerde verlichting & verwarming. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd.

2 palen tot 600 cm breedte  I   Maximale uitval: 500 cm   I   Assemblage in België

SUNPRO flat

Alfa Sunpro flatWenst u de strakke rechte lijnen van uw woning door te trekken tot op u terras? De Sunpro Flat kan loodrecht op de muur gemonteerd worden, dit zonder enige zichtbare helling. Voor dit systeem gebruiken we dezelfde constructie als onze lamellendaken. Door de vouwlamellen onder een minimale helling in in de co De Sunpro Flat heefis de rechte uitvoering van onze Sunpro. De helling van de overkapping valt weg en wordt vervangen met een speciale doekconstructie die ervoor zorgt dat de afwatering in regenweer nog altijd goed verloopt. Deze overkapping is gedurende het hele jaar bruikbaar met de optionele geïntegreerde verlichting & verwarming. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd.

Vrijstaand of gevelmontage  I   Maximale uitval: 700 cm   I   Assemblage in België

Verlichtingsopties Sunpro

Sunpro - Verlichting in doeksteun

Sunpro - Verlichting in doek

Sunpro - sfeerverlichting

Afwatering Sunpro

Sunpro - Verlichting in doeksteun

QUBIC

Alfa QubiqDe Alfa Qubic® is ontstaan uit de praktische noodzaak om ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen.

Minimale breedte: 300 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Zijkanten dichtwerkbaar

Terrasun

Alfa TerrasunDe Alfa Terrasun® is een eenvoudig te monteren en duurzaam zonweringsysteem. Een ingenieus systeem, bestaande uit spankoorden en veren, zorgt ervoor dat de zonweringsdoek altijd strak gespannen blijft. De terrasun beschikt over een nieuw spansysteem voor een langere levensduur van de kabels.

Minimale breedte: 307 cm  I   Maximale uitval: 2 x 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Ontdek ook onze:

Knikarmen

Alfa knikarm zonnetent

Schaararmen

Alfa schaararm tent

Rolluiken

Alfa Alu isolatie Rolluiken

Screens

Alfa Screen zonnewering

Terrasoverkappingen

Alfa Terras Overkappingen

Lamellendaken

Alfa Terras Verwarming

Verandasun

Alfa Terras Verwarming

Deco luifels

Alfa Terras Verwarming