Types zonneschermen

OPEN MODELLEN
Alfa Select A

Alfa Select ADe Select A is het basismodel, het zonweringsdoek zit (ook in opgerolde toestand) volledig bloot en wordt dus niet beschermd door een omkasting.  Dit maakt deze zonneluifel uitermate geschikt voor plaatsing onder een oversteek in de gevel. De 3 geïsoleerde spanveren in de knikarmen maken deze armen tot de stevigste in hun soort. De knikarmbeugel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor horeca terrassen om ook bij de grotere uitvallen de nodige stevigheid te kunnen bieden. De armbeugels worden bevestigd op een stalen draagbuis waardoor een onbeperkt aantal bevestigingen naar de muur kan worden voorzien. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal maken deze zonnetent uitermate stevig. Download de folder (Select A, Select B, Select B variovolant) met alle info.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Select B

Alfa Select BMet afschermprofiel. De knikarmen zijn van geanodiseerd aluminium met ingebouwde dubbele trekveren. Zij houden het doek in alle standen mooi opgespannen. De armen en de muursteunen zijn verschuifbaar op de draagbuis. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal, dit om een stevige verbinding met muur en scherm te verkrijgen. De doekrol wordt beschermd door een aluminium regendak, huls voor doekrol en variovolant verkrijgbaar in optie.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Select B XXL

Alfa Select B XXLDit is een variant op de Alfa Select B, dit type verbreekt de beperkende relatie tussen de breedte en de uitval van het zonnescherm. Door een speciale armconstructie gaan de knikarmen over elkaar bewegen in plaats van langs elkaar. Deze uitvoering maakt het mogelijk om knikarmschermen te assembleren met een beperkte breedte maar met grote uitval.

Minimale breedte: 141 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Plus

plus

Op zoek naar een zonnetent aan een scherpe prijs? De Alfa Plus is het budget zonnescherm bij uitstek. Ondanks de scherpe prijs is ook dit zonnescherm behoorlijk goed uitgerust. Met zijn 2 stevige knikarmen, regendak en alu anodisé profielen is ook dit zonnescherm van ogen en poten. Gemotoriseerd, of manueel met een zwengel, wanneer de Alfa plus open gaat wordt het een zonnige dag!

 

Minimale breedte: 200 cm  I   Maximale uitval: 300 cm   I   Maximale Breedte: 500 cm

CASSETTESCHERMEN

Alfa Select C

Deze zonnekap is geassembleerd in een aluminium geanodiseerde beschermkast. Het voorprofiel sluit de voorkant van de kast volledig af. De knikarmen zijn van geanodiseerd aluminium met ingebouwde dubbele trekveren. Zij houden het doek in alle standen mooi opgespannen. De armen en de muursteunen zijn verschuifbaar op de draagbuis. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal, dit om een stevige verbinding met muur en scherm te verkrijgen. Doekhuls wordt standaard voorzien.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 350 cm  I   Aviation knikarm (10 jaar garantie)   I   Folder

Alfa Space

Alfa SpaceDit design cassettescherm biedt alles wat u van een zonwering verwacht in een compact en stijlvol design. Het zonnescherm biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden op montagevlak, door zijn unieke design kan dit scherm in nagenoeg alle mogelijke hoeken worden gemonteerd. Bij wandmontage regelbaar tot 60° en bij plafondmontage tot 90°. Dit type is het meest compacte zonnescherm uit ons assotiment en wordt aan de hand van 2 montagehaken aan de gevel bevestigd.

Minimale breedte: 137 cm  I   Maximale uitval: 300 cm   I   Aviation knikarm

Alfa Karat

Alfa karatDe Karat is een zelfdragend cassettescherm door de smalle, diepe omkasting is dit het meest elegant knikarmscherm in ons gamma. De doekrol zit gehuld in een doekhuls voor een optimale bescherming van de zonweringdoek. Dankzij de standaard regengoot voelt de Karat zich helemaal thuis in het Belgische klimaat.

 

Minimale breedte: 200 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Aviation knikarm

Alfa Exclusive

Alfa ExclusiveDit type zonnetent werd ontwikkeld ter overdekking van middelmatige tot grote terrasoppervlakten. De moderne ovale omkasting van deze cassette zorgt voor een optimale bescherming van het zonweringdoek. De Alfa Exclusive heeft eenzelfde vormgeving als de Alfa Space. Het strakke design samen met een ruim aantal montagemogelijkheden maken van dit zonnescherm een absolute favoriet. Dit zonnescherm kan worden uitgerust met een elektrische variovolant.

Minimale breedte: 211 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

ALLERLEI
Alfa Retro

Alfa RetroDe heropleving van het schaararmscherm is een feit. Deze solide klassieker kan heel wat meer aan dan het doorsnee knikarmscherm. De Alfa Retro® is veruit de meest stijlvolle zonnetent uit ons gamma, de Retro geeft een unieke retro stijl aan uw gevel. Het vernieuwde design van deze klassieker maakt dat ze een meerwaarde vormt voor zowat elke gevel, klassiek en modern. Door het windvast karakter (tot CE windklasse 2) van deze zonnetent zijn ook extra grote uitvallen mogelijk.

Minimale breedte: 75 cm  I   Maximale uitval: 490 cm   I   Variovolant mogelijk   I   CE Windklasse 2

Alfa Terrasol

Alfa TerrasolDe Alfa Terrasol® is een verplaatsbaare terrasoverkapping met 4 knikarmen die langs beide zijden afrolt. Deze zelfdragende constructie laat u toe om grote oppervlakte zoals ondermeer terrassen te overkappen. De losstaande zonwering kan u naar wens plaatsen en verplaatsen op uw terras of tuin. De montage is eenvoudig en u kan de hellingshoek zelf instellen. De Terrasol® is samengesteld uit gegoten aluminiumstukken, geëxtrudeerde aluminium doekprofielen en steunprofielen in gegalvaniseerd staal.

Minimale breedte: 307 cm  I   Maximale uitval: 2 x 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Qubic

Alfa QubicDe Alfa Qubic® is ontstaan uit de praktische noodzaak om ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek gesteld worden om bv. laagstaande zon te weren of regenwater af te laten lopen. Download de folder met alle info.

Minimale breedte: 300 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Zijkanten dichtwerkbaar