Alfa NV

Alfa, een familiale KMO (familie Verrezen) met 35 medewerkers, is met zijn 48 jaren ervaring een gevestigde waarde geworden in het produceren en plaatsen van zonwering en rolluiken.
Onze onderneming behandelt elke bestelling van begin tot einde. Zowel de verkoop, productie, plaatsing als dienst na verkoop gebeuren in eigen beheer. Op deze manier weet Alfa® zich te onderscheiden van de andere spelers actief op de zonweringmarkt.

Al de Alfa® producten zijn TUV gekeurd. Gedurende het productieproces wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en state-of-the-art technologieën. Onze techniekers zijn specialisten in het assembleren en monteren van al de Alfa® producten.
Ons team biedt vakkundig advies en staat garant voor een professionele plaatsing en naverkoopsdienst.
Door het optimaal opvolgen van de productie tot en met de plaatsing, kunnen wij een korte leveringstermijn en een hoge kwaliteit garanderen.

Naast de particuliere markt is Alfa ook actief op de professionele markt. Tal van grote brouwerijen (Duvel, Palm, Stella Artois, Brouwerij Haacht), winkelketens (Kruidvat, Leonidas, Torfs), en ook Horeca- zaken en kleine zelfstandige behoren tot ons clienteel.