Automatisatie van rolluiken

Al onze producten kunnen voorzien worden van motoren en automaten. Wenst u dat uw rolluik op een vast tijdstip naar beneden gaat? Of wilt u dat uw rolluik zich (deels) aflaat als de zon op uw raam schijnt? De hoogtechnologische automaten van Somfy bieden voor elke situatie een pasklare oplossing. Ook bestaande zonweringen en rolluiken kunnen voorzien worden van deze motoren en automaten.

Motoren

Alfa Somfy MotorVoor de automatisatie van al onze producten, gebruiken wij de motoren van Somfy. Al naargelang de grootte en uitval van het zonnescherm of rolluik, variƫren deze motoren in sterkte. De motoren van Somfy staan bekend voor hun duurzaamheid en lange levensduurte.


Bediening

Alfa Somfy BedieningJe rolluik aflaten gebeurt met een eenvoudige druk op de knop. Zowel wandbediening als afstandbediening zijn mogelijk. De MY knop staat u toe uw voorkeursinstellingen op te slaan. Voor een optimaal comfort, kan de bediening ook worden uitgerust met een timerfunctie.


Autonome sensoren

Alfa Autonome SensorSomfy beschikt ook over enkele autonome sensoren. Deze sensoren behoeven geen bekabeling. De SUNIS is een zonlichtdetector. Deze kan zonder enige vorm van bedrading aan de gevel worden geplaatst. Deze automaat voorziet in zijn eigen energie op basis van het zonlicht.


Meer info op: Somfy.be