Februari Actie Zonwering

Gratis motor bij aankoop van geselecteerde producten in februari!

Bij aankoop van specifieke producten krijg je nu een gratis motor ter waarde van € 375,00 cadeau. Deze actie is jouw kans om jouw buitenruimte te transformeren met de hoogwaardige producten uit ons assortiment.
Alfa Select C Zonnetent Februari Actie

1. Select C Zonnetent: Stijlvolle schaduw

De Select C zonnetent staat synoniem voor elegantie en functionaliteit. Met hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp biedt deze zonnetent niet alleen verkoeling op warme dagen, maar voegt ook een vleugje klasse toe aan je buitenruimte. En als kers op de taart ontvang je nu een gratis motor ter waarde van € 375,00 bij aankoop!
Vraag inlichtingen

Alfa Qubic Terrasoverkapping Februari Actie

2. Qubic Terrasoverkapping: Modern en veelzijdig

De Qubic is een veelzijdig beestje. Ze kan zowel op de gevel als vrijstaand geïnstalleerd worden en de neerwaartse “val” van de doek is regelbaar zodat je jezelf ook tegen laag liggende zon kan beschermen. De moderne, minimalistische uitstraling van deze zonwering past perfect bij moderne architectuur én is ook vrijstaand een plezier om naar te kijken. Deze prijskoning van de terrasoverkappingen is tijdelijk nog voordeliger met de gratis motor t.w.v. € 375,00.
Vraag inlichtingen

Alfa Sunpro Terrasoverkapping Februari Actie

3. Sunpro Terrasoverkapping: verleng je buitenseizoen

Geniet langer van het buitenleven met de Sunpro terrasoverkapping. Bescherm jezelf tegen de elementen terwijl je toch van de frisse lucht geniet. Met deze terrasoverkapping transformeer je je terras in een multifunctionele ruimte. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij aankoop in februari een gratis motor ter waarde van € 375,00!
Vraag inlichtingen

4. Wingpro Lamellendak: creëer de perfecte atmosfeer

Het Wingpro lamellendak is de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit. Pas de lichtinval aan en beheer de temperatuur op je terras met de verstelbare lamellen. Voeg een modern tintje toe aan je buitenruimte en maak het plaatje compleet met de gratis motor ter waarde van € 375,00, beschikbaar bij aankoop in februari.

Hoe Profiteer je van deze Exclusieve Aanbieding?

Ontdek de perfecte Select C zonnetent, Sunpro terrasoverkapping of Wingpro lamellendak.
Plaats je bestelling in de maand februari.
Ontvang een gratis motor ter waarde van € 375,00 als kers op de taart!

Wacht niet langer en geef je buitenruimte de upgrade die het verdient. Deze unieke actie is slechts geldig in februari, dus grijp deze kans om jouw buitenleven naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op of bezoek onze winkel voor meer informatie over deze geweldige aanbieding en de prachtige producten die we aanbieden. Maak van jouw buitenruimte een oase van comfort en luxe met onze februari-actie!

Vraag inlichtingen