PROJECT PLANNING

Planning Projectzonwering August Vermeylenlaan

Beste bewoners, hieronder meer informatie over hoe de plaatsing van de zonwering zal gebeuren. Onderaan kan u een reactie posten met eventuele vragen, hier wordt dagelijks op geantwoord.

De werken gebeuren in 3 fasen:

Fase 1 (vanaf di 8/07/14) : De zonnetenten (zowel nieuwe als afgehaalde zonnetenten) worden via de werflift op hun plaats gelegd, vervolgens wordt er bovenaan (we werken van boven naar beneden) gestart met de plaatsing van de zonnetenten. De klant hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn, zonnetenten worden geplaatst zoals overeengekomen met de verkoper, indien instructies van de klant nodig zijn wordt er een afspraak gemaakt met de klant. Elektriciteit wordt meteen aangesloten indien klant aanwezig is, indien dit niet het geval is wordt hier later een afspraak voor gemaakt. Deze fase zal ca. 7 werkdagen in beslag nemen. Een lijst met de exacte plaatsingsdatum van uw zonwering is niet voorhanden.

Fase 2 (vanaf: 21/07/14) : Klanten met gemotoriseerde zonnetenten worden telefonisch gecontacteerd voor de aansluiting van de elektriciteit.

Fase 3 (na verwijderen werfliften): Zonnetenten die achter werflift geplaatst worden, worden op een later tijdstip afgeregeld.

Het factuur volgt achteraf via de post

Mochten er nog concrete vragen zijn kan u deze hieronder stellen, deze pagina wordt regelmatig geupdate met nieuwe informatie.

UPDATES

ma 7/07: het aanleveren en op zijn plaats leggen van de zonnetenten gaat van start op dinsdag 8/07

di 8/07 (2 ploegen aanwezig): vandaag worden de zonweringen op hun plaats gelegd, morgen wordt er gestart met de plaatsing van de zonnetenten op verdiep 9 en 10,

woe 9/07 (2 ploegen aanwezig): door het regenweer liepen de werken vertraging op, vandaag worden nog een 20-tal zonnetenten op hun plaats gelegd, waaronder de grote zonnetenten. In de namiddag morgennamiddag wordt er gestart met de plaatsing op het 10de verdiep. Gelieve de terras schutsels open te laten, dit werkt makkelijker voor onze techniekers.

don 10/07 (3 ploegen aanwezig): de grote zonnetenten werden op hun plaats gelegd, plaatsing van de zonnetenten op het 10de verdiep is begonnen,

vrij 11/07 (1 ploeg aanwezig): plaatsing zonnetenten verdiep 10


ma 14/07: (1 ploeg ) afwerken verdiep 10

di 15/07 (1 ploeg + 1 technieker): plaatsing verdiep 9, kleine zonnetenten + haken grote zonnetenten

Woe 16/07 (2 ploegen): plaatsing verdiep 9, inhangen grote zonnetenten + start verdiep 8

Dond 17/07 (1 ploeg + technieker) plaatsing verdiep 8 + start verdiep 7

Vrijd 18/07 (1 ploeg) plaatsing verdiep 7 afwerking verdiep 10


ma 21/07: FEESTDAG

di 22/07 (1 ploeg): Afwerken verdiep 7, start werken verdiep 6

woe 23/07 (1 ploeg): Verdiep 5 en 4

don 23/07 (1 ploeg): Verdiep 4

vrijd 24/07 (1 ploeg): Verdiep 3


ma 25/07: (geen ploeg aanwezig)

di 26/07: (1 ploeg ) Verdiep 2

Woe 30/07 (2 ploegen): Afwerken grote zonnetenten + verdiep 2

Dond 31/07 (1 ploeg): verdiep 1

Vrijdag 1/08 (1 ploeg): afregelen zonnetenten + afwerking werf

 

Met Vriendelijke groeten,

Alfa Zonwering NV

 

8 thoughts on “PROJECT PLANNING

 1. Van Kaert-Lemmens

  Graag hadden wij ook vernomen hoe wij aan de waarborg voor onze zonnetenten geraken.

  1. Stijn Verrezen

   Beste,
   Het factuur geldt als garantiebewijs, deze wordt u bezorgd via de post.

 2. P.M.

  Als de zonnetent toevallig natregent om dat we de regen te laat gezien hebben,mogen we ze dan nat optrekken of moeten we ze eerst uitgerold laten drogen?”
  Met dank en vriendelijke groeten,

  1. Stijn Verrezen

   De zonnetent mag nat worden opgerold; het is wel belangrijk deze van zodra dat het terug droog weer is te ontrollen zodat het doek verder kan opdrogen.

 3. Afwerken grote zonnetenten op 30/07 : dit is toch wel zeer laat ! In de originele planning (zie boven) staat dat de zonnetenten geplaatst worden in de eerste fase, beginnende op 08/07, en dat deze fase 7 dagen zou duren : dus alles geplaatst op 16/07 !!!!!
  Ik begrijp dat de electriciteit nog niet aangesloten kan worden, maar de tenten hadden toch reeds gehangen kunnen worden, zodat wij gebruik kunnen maken van ons terras ! Gelieve toch deze week de grote zonnetenten op te hangen, zodat we eindelijk op ons terras kunnen !

  1. Stijn Verrezen

   Het plaatsen van de zonnetenten heeft vertraging opgelopen omdat er zeel veel betonijzer in de oversteken zit, hierdoor duurt een gat boren soms tot 20 min. Dit zijn onvoorziene omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. Verder zitten we ook midden in het bouwverlof en draaien we dus ook maar op halve kracht.

  1. Stijn Verrezen

   Zonnetent type Space is moeilijk om te bouwen, dient in de fabriek te gebeuren. Offerte heb ik zojuist doorgemaild.

Comments are closed.