Markiezen

Alfa Markiezen

De Alfa-markies is de langst bekende en meest efficiënte vorm van zonwering. Deze vorm van vaste (niet oprolbare) zonwering is veelal gesloten langs de zijkant, waardoor zijwaartse zoninval van uw ramen geweerd word. Alfa beschikt over een ruim assortiment van markiezen, zo kan er voor nagenoeg elke gevelstijl een bijpassende markies gevonden worden. Voor moderne architectuur beschikken wij ondermeer over de Alfa Deco en de Alfa Triangle. Voor karakteristieke, klassieke gebouwen kan er gekozen worden voor de Alfa Cannes of Alfa Christofle.

Gezien buitenzonwering bijdraagt aan energiezuinig wonen, kunt u bij de aankoop van een oprolbare markies rekenen op een premie.

Markiezen voor uw zaak

Ook op de professionele markt is de markies een erg gegeerd product. Deze stijlvolle zonwering geeft winkeliers de kans hun zaak extra te laten opvallen. Door tekst en logo aan te brengen op de markies, vervult deze ook een belangrijke publicitaire functie.
Bij restauranthouders worden ze vaak gebruikt om de rokers een plaats te bieden om hun sigaret te nuttigen. Ook onder de markies kan een verwarmingselement worden aangebracht, zodat u de rokende klanten letterlijk en figuurlijk niet in de kou hoeft te laten staan.

Bedrukking

Door tekst en illustratie aan te brengen kunt u de zonwering afstemmen op de huisstijl van uw zaak. Zowel de volant als de zonweringdoek kunnen voorzien worden van tekst en logo. Deze bedrukkingen worden handmatige aangebracht met speciale verf die langdurige blootstelling aan fel zonlicht de baas kan. Eventueel kan er ook geopteerd worden voor een full- color druk. Deze staat toe heel gedetailleerde afbeeldingen aan te brengen op uw zonwering.