Types verandazonwering

Hieronder een overzicht van de verschillende types verandazonneschermen. De Alfa zonnetenten zijn van ongekende topkwaliteit en worden volledig op maat gemaakt in onze fabriek te Mechelen.


Verandasun

Alfa SunDe Alfa Verandasun is een eenvoudig te monteren en duurzaam zonweringsysteem. Aan de hand van twee geleiders wordt de zonwering over de veranda getrokken. Een ingenieus systeem, bestaande uit spankoorden en veren, zorgt ervoor dat de zonweringsdoek altijd strak gespannen blijft. De afstand tussen het glas en het zonnescherm zorgt voor luchtcirculatie, zodat de opgestapelde warmte kan afgevoerd worden. Het splintenieuwe systeem (2015) beschikt over een nieuw spansysteem voor een langere levensduur van de kabels.

Download de folder (Verandasun + W500) met alle info.


W500 (met hoekomloop)

Alfa SunMaakt gebruik van hetzelfde technische principe als de Verandasun. Waar het gebruik van de Verandasun beperkt blijft tot rechte oppervlakten, is de W500 in staat een hoek te maken. Aan de hand van dit systeem kan dus ook frontale lichtinval worden geweerd.Deze serrezonwering is toepasbaar op zowat verandas.

Download de folder (Verandasun + W500) met alle info.