Opties en toebehoren

Variovolant

Alfa VariovolantWanneer de vaste volant niet langer de oplossing biedt voor laagstaande zoninval, kan je kiezen voor de Variovolant. Deze verticaal afrolbare voorflap weert het licht van de ondergaande zon maar ook houdt het ongewenste blikken van de buren van uw terras. De volant kan handmatig of automatisch tot 150 cm worden afgerold. De variovolant is ook verkrijgbaar in een geperforeerd doek zodat het zicht op de omgeving behouden blijft.

Manueel of Elektrisch   I   Verkrijgbaar op: Select B, Exclusive, Retro

Terrasverwarming

Alfa Terras VerwarmingWanneer de zon niet langer uw terras verwarmt kan je terugvallen op elektrische. Deze moderne terrasverwarmer, met hoog rendement, maakt het mogelijk om ook de frissere zomeravonden door te brengen op uw terras. Aan de hand van de dimfunctie stel je de gewenste temperatuur in. (integreerbaar in een enkele afstandsbediening). Voor grote (Horeca) terrassen raden wij steeds gasverwarmers aan.

2000 watt   I   Optioneel dimbaar   I   Verkrijgbaar in: Alu, Antraciet, Wit

 

LED verlichting

Alfa Terras VerlichtingLaat een donker terras de pret niet bederven! Deze stijlvolle verlichtingsbalk is uitgerust met richtbare verlichtingspots. Met de optionele dimfunctie zorg je voor een aangepaste verlichting voor elke gelegenheid. De bediening van de verlichtingsbalk gebeurt met de afstandsbediening van je zonnetent.De knikarmen van je zonwering kunnen voorzien worden van LED verlichting. Deze verlichtingstrips zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en verlichten de volledige ruimte onder je zonnescherm. Voor horeca zaken en winkels kan ook de voorprofiel worden uitgerust met een LED strip, zo doet je zonwering ook dienst als lichtreclame en springt de volant met firmanaam ook ’s avonds en ’s nachts in het oog.

LED strips   I   Niet dimbaar   I   Ruime kleurkeuze   

Oprolbaar windcherm

Alfa ZijschermDit zijscherm houdt zowel zijwaartse zonsinval en wind als nieuwsgierige blikken van uw terras. Aan de hand van een handvat kan het scherm tot 4 meter verticaal worden afgerold. Metalen veren zorgen ervoor dat de doek steeds strak gespannen staat. Elegant design, doekkleur naar keuze. Het verwijderbaar windscherm is ook verkrijgbaar in een geperforeerd doek zodat het zicht op de omgeving behouden blijft.

Download de folder met alle info.

Plisséhordeur, muggenramen

Alfa HordeurBij warm weer zetten we onze deuren en ramen open zodat een frisse bries ons huis kan verkoelen. Om insecten buiten te houden beschikt Alfa over een ruim assortiment aan muggenramen. Deze plisséhordeur vormt het paradepaardje, functioneel en nagenoeg onverwoestbaar (ook toepasbaar voor schuiframen)

Bekijk hier een informatiefilmpje met meer details over deze muggendeur.

Verwijderbare windpalen

Alfa WindpaalDeze windpalen zorgen ervoor dat u zelfs bij wind uw zonwering naar beneden kunt laten. De paal wordt vastgeklikt in een ronde schijf die op de terrastegel of verzwaringselement wordt geplaatst.


 

Motorisatie en automatische sensoren

Al onze producten kunnen voorzien worden van motoren en automaten. Wenst u dat uw rolluik op een vast tijdstip naar beneden gaat? Of wilt u dat het zonnescherm zich oprolt wanneer er een onverwachte windvlaag opsteekt? De hoogtechnologische automaten van Somfy bieden voor elke situatie een pasklare oplossing. Ook bestaande zonweringen en rolluiken kunnen voorzien worden van deze motoren en automaten.


Motoren

Alfa Somfy Io MotorVoor de automatisatie van al onze producten, gebruiken wij de motoren van Somfy. Al naargelang de grootte en uitval van het zonnescherm of rolluik, variëren deze motoren in sterkte. De motoren van Somfy staan bekend voor hun duurzaamheid en lange levensduurte.


Bediening

Somfy Io bedieningJe zonwering aflaten gebeurt met een eenvoudige druk op de knop. Zowel wandbediening als afstandbediening zijn mogelijk. De MY knop staat u toe uw voorkeursinstellingen op te slaan. Voor een optimaal comfort, kan de bediening ook worden uitgerust met een timerfunctie.


Autonome sensoren

Somfy Io SensorenSomfy beschikt ook over enkele autonome sensoren. Deze sensoren behoeven geen bekabeling. De EOLIS 3D is een winddetector, het langwerpige bakje wordt vooraan in de voorprofiel van de zonnetent geplaatst. De SUNIS is een zonlichtdetector. Deze kan zonder enige vorm van bedrading aan de gevel worden geplaatst. Deze automaat voorziet in zijn eigen energie op basis van het zonlicht


Meer info op: Somfy.be