Rolluiken

Alfa Rolluiken

Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Alfa biedt een passende oplossing voor elke nieuwbouw of renovatie. Research en ervaring hebben van onze rolluiken een toonbeeld gemaakt van veiligheid, comfort en privacy. Door een combinatie van de meest moderne materialen en productie technologieën zijn de Alfa rolluiken beperkt in omvang. Al de aluminium lamellen worden standaard opgevuld met geluid- en temperatuur isolerend PUR schuim.Ontdek nu ook de SILENCIO motor van Somfy, fluisterstille rolluiken met een extra lange levensduur.
screen

NIEUW 2019: Er zijn weinig plaatjes die zo lijken te kloppen als een SOLAR rolluik. Dit nieuwe systeem houdt niet alleen het teveel aan zonnewarmte buiten, maar voedt ook de motorisatie van het systeem met deze zelfde zonne-energie. Zonder enige vorm van bekabeling is dit de gedroomde oplossing voor kamers waar geen voeding voorhanden is. De subtiel zwart-kleurige zonnepanelen hebben een dikte van slechts 2 mm en zijn haast niet zichtbaar op donkerkleurige lakwerk. Zelfs op noord- georiënteerde gevels zorgt dit systeem voor een probleemloze werking. Geen kabels, geen kabelgoten en bovendien uiterst duurzaam en klimaatneutraal.

65 PLUSers: Informeer naar de premies tot 75% voor automatisatie van inbouwrolluiken.

solar rolluik
solar rolluik

De 5 functies van rolluiken:

Geluidsisolatie
De alfa rolluiken hebben een sterk geluidsisolerende waarde, nacht en omgevingslawaai worden sterk teruggedrongen.

Warmte isolatie
37% van de warmte gaat verloren via de ramen. Door de installatie van voorzetrolluiken bespaart u al snel 10% op het energiefactuur, een investering in voorzetrolluiken betaald zich al snel terug.

Zonwering
Opwarming van een ruimte kan voorkomen worden door de zonwerende functie van rolluiken.

Verduistering
Storende lichtinval kan geweerd worden uit de slaapkamer voor een optimaal comfort.

Inbraakbeveiliging
Rolluiken beveiligen ramen en deuren van eventuele ongewenste bezoekers en verhogen uw privacy.