Types rolluiken

 

Inbouwrolluiken


Minirol TRADI

inbouwBij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In dat geval kiest u voor onze Minirol “tradi” uitvoering, waarbij het rolluik sierlijk en discreet is ingebouwd. De ramen zijn de zwakke schakel in een goed geïsoleerde woning, een huis met Minirol “tradi” rolluiken is tot 40% beter dan een huis zonder rolluiken..

Voorzetrolluiken


Minirol CLASSIC

Alfa RolluikDe Minirol “Classic” is een standaard voorzetrolluik. De afgeschuinde kant heeft 2 hoeken van 45°. Doordat onze rolluikprofielen een zeer kleine oproldiameter hebben, kan men een kleinere kast gebruiken. Dit komt zowel de prijs als het esthetisch aspect ten goede. Dit model is ook verkrijgbaar als brandwerend rolluik.


Minirol RONDO

Alfa RondoDe Rondo is een variant op de classic, het enige verschil valt te merken in de afkasting van het rolluik. Zoals de naam al doet vermoeden beschikt dit rolluik over een afgeronde kast.


Minirol MOSQUITO

Alfa MosquitoDe minirol “Mosquito” is een voorzetrolluik met een ingebouwd muggengaas. Het muggengaas zit ingebouwd in de rolluikkast. Er is dus geen extra kast nodig.
De minirol “Mosquito” is een goede oplossing om de muggen buiten te houden in de zomer.

 Minirol SILENCIO NIEUW

Alfa RolluikDe minirol “Silencio” is een voorzetrolluik voorzien van een fluisterstille Somfy motor. Dit type rolluik is uitermate geschikt voor slaapkamers. Door de automatische vertraging bij volledige opening en sluiting gaat deze motor tot 25% langer mee dan een klassieke buismotor.