Types screens

 Alfa Miniscreen (zonwerend)

Alfa ScreenDeze screen werd ontwikkeld met het oog op de omkasting en de geleidersprofielen zo klein mogelijk te houden. Onze minimale kastgrootte van 75 op 75 mm is de kleinste op de markt. De geleiders van 3 cm breedte worden samen met de kast gelakt in de RAL kleur van de ramen, hierdoor wordt de screen zoveel mogelijk aan het zicht onttrekken. Voor de geleiding van het doek kan er ook gekozen worden voor kabelgeleiding.

Deze screen is verkrijgbaar in  kastgroottes 75, 85 of 95 mm. 
Deze kast verschilt in grootte naargelang de afmetingen van de screen, 
hoe groter de uitval hoe groter de kast waarin het doek wordt opgeborgen. 
De verschillende kasttypen laten zich moeiteloos opnemen in zowat elke gevel.
Standaard is de kast afgeschuind, maar ook rechthoekige en ronde kasten zijn mogelijk.

Alfa Ritsscreen (zonwerend)

Alfa FixScreenBij de Ritsscreen zitten de doeken langs weerszijde vast in een ritssluiting. Door de ritsen blijft het doek steeds mooi opgespannen en is dus uitermate geschikt voor de extra grote afmetingen. De spleetloze afsluiting houdt ongewenste insecten buiten en geeft deze screen een windbestendig karakter.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mmm.

Alfa Duisterscreen (verduisterend)

Alfa Screen VerduisteringVoor slaapkamers werd deze verduisterende screen ontwikkeld. De Duisterscreen is een type ritsscreen die uitgerust wordt met een blinderend doek. Door de spleetloze afwerking houdt deze nagenoeg al licht buiten en geniet u van een ongestoorde nachtrust. Door de kleinere omkasting vormt deze screen een stijlvol alternatief voor voorzetrolluiken.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mmm.

Alfa Raamscreen (windwerend)

Alfa Screen VerduisteringMooi weer, maar net iets te veel wind? De raamscreen houdt uw terras, poolhouse of patio volledig windvrij. Deze screen wordt uitgerust met een volledig transparant clearview PVC, waardoor het net afrolbare ramen lijken. Samen met een infrarood of gasverwarmer is uw terras nu ook op een frissere zomeravond een aangename plaats om te vertoeven.

Deze screen is verkrijgbaar in kast 95 105 125 en 150 mm. De geleiders meten 40 x 60 mmm.