Types zonneluifels

OPEN MODELLEN

Alfa Select A

Alfa Select ADe Select A is het basismodel, het zonweringsdoek zit (ook in opgerolde toestand) volledig bloot en wordt dus niet beschermd door een omkasting.  Dit maakt deze zonneluifel uitermate geschikt voor plaatsing onder een oversteek in de gevel. De 3 geïsoleerde spanveren in de knikarmen maken deze armen tot de stevigste in hun soort. De knikarmbeugel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor horeca terrassen om ook bij de grotere uitvallen de nodige stevigheid te kunnen bieden. De armbeugels worden bevestigd op een stalen draagbuis waardoor een onbeperkt aantal bevestigingen naar de muur kan worden voorzien. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal maken deze zonnetent uitermate stevig.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Select B

Alfa Select BMet afschermprofiel. De knikarmen zijn van geanodiseerd aluminium met ingebouwde dubbele trekveren. Zij houden het doek in alle standen mooi opgespannen. De armen en de muursteunen zijn verschuifbaar op de draagbuis. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal, dit om een stevige verbinding met muur en scherm te verkrijgen. De doekrol wordt beschermd door een aluminium regendak, huls voor doekrol en variovolant verkrijgbaar in optie.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Select B XXL

Alfa Select B XXLDit is een variant op de Alfa Select B, dit type verbreekt de beperkende relatie tussen de breedte en de uitval van het zonnescherm. Door een speciale armconstructie gaan de knikarmen over elkaar bewegen in plaats van langs elkaar. Deze uitvoering maakt het mogelijk om knikarmschermen te assembleren met een beperkte breedte maar met grote uitval.

Minimale breedte: 141 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm

Alfa Plus

plus

Op zoek naar een zonnetent aan een scherpe prijs? De Alfa Plus is het budget zonnescherm bij uitstek. Ondanks de scherpe prijs is ook dit zonnescherm behoorlijk goed uitgerust. Met zijn 2 stevige knikarmen, regendak en alu anodisé profielen is ook dit zonnescherm van ogen en poten. Gemotoriseerd, of manueel met een zwengel, wanneer de Alfa plus open gaat wordt het een zonnige dag!

 

Minimale breedte: 200 cm  I   Maximale uitval: 300 cm   I   Maximale Breedte: 500 cm

CASSETTESCHERMEN

Alfa Select C

Deze zonnekap is geassembleerd in een aluminium geanodiseerde beschermkast. Het voorprofiel sluit de voorkant van de kast volledig af. De knikarmen zijn van geanodiseerd aluminium met ingebouwde dubbele trekveren. Zij houden het doek in alle standen mooi opgespannen. De armen en de muursteunen zijn verschuifbaar op de draagbuis. De doekrol en de draagbuis zijn van gegalvaniseerd staal, dit om een stevige verbinding met muur en scherm te verkrijgen. Doekhuls wordt standaard voorzien.

Minimale breedte: 207 cm  I   Maximale uitval: 350 cm  I   Aviation knikarm (10 jaar garantie)   I   Folder

Alfa Space

Alfa Space

Dit design cassettescherm biedt alles wat u van een zonwering verwacht in een compact en stijlvol design. Het zonnescherm biedt uitzonderlijk veel mogelijkheden op montagevlak, door zijn unieke design kan dit scherm in nagenoeg alle mogelijke hoeken worden gemonteerd. Bij wandmontage regelbaar tot 60° en bij plafondmontage tot 90°. Dit type is het meest compacte zonnescherm uit ons assotiment en wordt aan de hand van 2 montagehaken aan de gevel bevestigd.

Minimale breedte: 137 cm  I   Maximale uitval: 300 cm   I   Aviation knikarm

Alfa Karat

Alfa karat

Dankzij de smalle, diepe omkasting is dit het meest elegante knikarmscherm in ons gamma! De doek zit verborgen in een doekhuls voor een optimale bescherming van de zonweringdoek. Dankzij de standaard regengoot voelt de Karat zich helemaal thuis in het Belgische klimaat. Beschikbaar in 2 uitvoeringen.

 

Minimale breedte: 200 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Aviation knikarm

Alfa Exclusive

Alfa Exclusive

Dit type zonnetent werd ontwikkeld ter overdekking van middelmatige tot grote terrasoppervlakten. De moderne ovale omkasting van deze cassette zorgt voor een optimale bescherming van het zonweringdoek. De Alfa Exclusive heeft eenzelfde vormgeving als de Alfa Space. Het strakke design samen met een ruim aantal montagemogelijkheden maken van dit zonnescherm een absolute favoriet. Dit zonnescherm kan worden uitgerust met een elektrische variovolant.

Minimale breedte: 211 cm  I   Maximale uitval: 400 cm   I   Variovolant mogelijk   I   Aviation knikarm