Zonneluifel zelf plaatsen

Voor het zelfplaatsen van een zonnetent bent u bij Alfa aan het juiste adres, een kwaliteitsvolle zonwering rechtstreeks uit onze fabriek. U haalt de goederen bij ons af, en bevestigd deze zelf aan uw woning. Deze manier van werken heeft tal van voordelen:

een zonnetent met korte leveringstermijn

Tijdens het hoogseizoen kan u als zelfplaatser 2 tot  3 weken sneller beschikken over uw zonnetent dan wanneer onze plaatsingsploegen deze zouden moeten bevestigen. Door de drukte tijdens de lente- en zomermaanden loopt de wachtlijst voor plaatsing al snel op, waardoor heel wat van onze producten een tijdje in de rekken blijven liggen.

een zonnetent zonder plaatsingskosten

Techniekers in België zijn een kostelijke zaak. Door zelf de handen uit de mouwen te steken spaart u al snel € 300 tot € 450 uit op plaatsingskosten.

een zonnetent met extra korting

Naast een besparing op de plaatsing, krijgt u ook een betere prijs op het materiaal. Informeer naar onze zelfplaatserskortingen tot 15% in het hoogseizoen.

extra ondersteuning

Bij de afhaling voorzien wij u van al de benodigde materialen. Ook voorzien wij u van een handleiding voor het instellen van de motor. Bij de afhaling verteld onze technieker u graag hoe u de zonwering moet plaatsen. Indien u  later, tijdens het plaatsen, nog vragen heeft helpt een van onze techniekers u graag telefonisch verder: 015-271789

Bekijk alvast hoe het juist moet: hier vindt u algemene montagehandleiding voor de montage van een zonnetent

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.