Zonneluifel

Een zonnetent houdt de zonnestralen buiten en zorgt ervoor dat je woning minder opwarmt. Het teveel aan rechtstreekse zonnestralen worden geweerd waardoor te fel zonnelicht wordt getemperd. De zonnetent met knikarmen is veruit de meest populaire buitenzonwering. Dit type zonnescherm houdt niet enkel ongewenste warmte en lichtinval buiten, ook zorgt dit product voor schaduw op het terras. Dankzij de geavanceerde, vuilafstotende coating op het doek behoudt het scherm langer haar kleur en biedt het ook bescherming tegen plotse regenbuien.

De zonneluifels kunnen worden opgedeeld in twee categorieƫn. Bij de open modellen wordt het doek in gesloten toestand niet of slechts gedeeltelijk beschermd tegen weer en wind. Bij de gesloten modellen (ook wel cassetteschermen) zit het doek opgeborgen in een kast waardoor het doek veel langer zijn kwaliteit behoudt. Op het vlak van armen wordt er een onderscheid tussen knikarmen en schaararmen gemaakt. De schaararmtent is de meest windvaste van de twee en kan ook bij een hevige regenbui opengelaten worden.

Al onze zonweringen worden op maat gemaakt in onze fabriek te Mechelen en geplaatst door onze eigen techniekers.
Alfa Karat Round

Zonneschermen als uithangsbord

Een zonneluifel aan de straatkant is een ideale aandachttrekker voor uw zaak. Dankzij de keuze uit alle RAL kleuren en talloze bijpassende acryl doeken, kan de huisstijl van uw zaak worden doorgetrokken tot op de straat. Zowel voorflap, doek als voorprofiel kunnen worden voorzien van tekst en logo. LED verlichting kan worden aangebracht op de voorprofiel, zodat ook ’s nachts alle ogen op uw zaak gericht staan.
Alfa Schaararmtent

NIEUW

Ontdek nu ook de LED volant, een 0,8 cm dik led paneel, haast onzichtbaar ingewerkt in de voorflap van uw zonwering, klik hier voor meer info over deze zonnetent met ingewerkte lichtreclame.

Alfa Schaararmtent